Ma' favorite blog

Hejsan!
Tänkte ge er ett litet förslag på blogg ni kan kolla in. Det här är min favvoblogg. Om  ni vill kolla in den tryck  här. Älskar verkligen hennes stil. Ses guys!

Last night

Hejsan!
Ni har väll inte glömt att ställa tillbaka (...fram?)  klockan?
Jag har i alla fall ställt tillbaka min och hoppas på det bästa ;) Vi hade i alla fall sjukt kul igår.. även och Harry-nörd-Potter filmerna tog över lite. Men vi så också en av Saw filmerna. Var väll helt okej. Sist men inte minst såg vi Punisher (hur nu det stavas).  Nej nu ska jag ta och fixa mig lite... :)

Mad Lady

Hejsan alla söta & snygga!
Surfade in på sidan http://www.madlady.se/
Dom har sjukt mycket smyga grejor där.  Skulle min blogg vara större skulle jag definitivt vilja samarbeta med dom, ordna en tävling eller nått.
I alla fall; hittade dom här grymma smyckena där. Om jag minns rätt så kostar halsbandet bara 44 kr just nu. Ska nog slå till på en sån'. Som ni vet: I've got a thing for these necklesses.

Jeffrey Campbell in my ♥

Hej alla älskade!
Nu när jag satt och surfade runt på olika sidor hittade jag denna http://nahla.se/
Ni som följt min tidigare blogg kommer ihåg hur jag har tjatat om Jeffrey Campbell. För er nya läsare är det så att jag är fullkomligt förälskad i dessa skor. Jag är på gränsen till patetisk. Mina kompisar kulle köpt dem för länge sedan för att få tyst på mig.. om dom inte vore så dyra.
Det underbara med den här sidan är att de nu har en tävling där man kan vinna ett presentkort på 1000 kr! Så surfa in där allihopa ;)
Slänger in ett par bilder så er stackare som inte känner till vad Jeffrey Campbell är kan ha en chans att känna äkta kärlek.

Väntar på bättre tider

Damn!
Sanna och Lourdes kan inte komma förens om en timme så de dom andra väntar tills dess dom också.
Passar på att lägga ut en bild. Hittade bilden på weheartit.com och texten är tillagd i Apple bildrediderare.

Sometimes life makes... fuck this!

I dag ska jag ha filmkväll med ma' homies!
Ska bland annat ha Harry Potter maraton.. jag vet, det låter som ett gäng femåringar. Det e pga att den av mina kompisar (jag nämner inga namn men Hannah) har ett seriöst sjuk kärlek till den här Harry-snubben.
För att vi ska hinna se alla miljarder filmer så ska vi träffas hemma hos mig om 30 min. Så nu ska jag skynda mig!!

Testing, testing i'm just suggesting

-

New blog- again

Hejsan änglar!

Ny blogg, nya tag. Och jag vet; det här är ungefär den sjuhundraåttioelfte.. men jag ska försöka hålla mig till denna nu. :)

Kommer bilder från i går senare (ni som följt min blogg tidigare vet)

Nu ska jag i alla fall plugga till spanska provet i morron.


Kyssar på er

___________________________________________________

I'm a

 

lover

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0